Tag : достапни

Вести Македонија

За првпат граѓаните имаат достапни лекови кон крајот на месецот

Слободен печат
Граѓаните се задоволни од мерката на Министерството за здравство за укинување на квотите за лекови на рецепт во аптеките ширум целата држава. За првпат, тие...
Здравје Магазин

Најздравите овошја кои ви се достапни преку целата година

Слободен печат
Иако сите овошја се здрави, одделни се консумираат само во текот на сезоната. Дознајте кое овошје е полно со нутриенти, а е достапно во текот...