Најдобри домаќини, пред Црвена звезда е само Ливерпул

И додека чекаме евентуално продолжување на европските фудбалски првенства од оваа сезона анализирано кои се најдобри екипи на домашен терен. Црвена звезда е моментно втор најдобар домаќин на Стариот континент, има низа од 54 натпревари без пораз на стадионот „Рајко Митиќ. Победничката низа ја започна од 30 април 2017 година со триумф над Војводина, во …

Најдобри домаќини, пред Црвена звезда е само Ливерпул Read More »