• димитар димитров

Демократска реприза на насилниот акт против државата

Пораката од насловот е дека интерпелацијата за изгласување недоверба на Владата претставува обид, на легален начин, да се постигне целта што не се постигна на нелегален начин – со насилниот упад во Собранието на 27 април 2017 година, инкриминиран од Обвинителството како терористички акт против уставното уредување. За организација на насилството уште им се суди …

Демократска реприза на насилниот акт против државата Read More »