Канје Вест бара средба со Путин: Раперот со јасна цел оди во Москва

Канје Вест можеби го има Западот во презимето, но намерите му се кон исток – и ни помалку ни повеќе кон Русија. Пејачот и претприемач кој си го промени името од неодамна во Је, планира патување во Москва подоцна во текот на годинава, со цел да оствари средба со претседателот Владимир Путин, но и да …

Канје Вест бара средба со Путин: Раперот со јасна цел оди во Москва Read More »