Летна маска за лице – Евтина а максимално делотворна, пробајте ја уште денес!

На кожата во текот на летниот период и е потребна ревитализација, бидејќи сонцето ја суши, а кремите за сончање ја прават поподложна на акни. Наместо овој проблем да го решавате со скапи препарати, зошто да не направите маска од сезонското овошје? Пазарите во моментов се богати со сливи, а тие се извор на витамини А, …

Летна маска за лице – Евтина а максимално делотворна, пробајте ја уште денес! Read More »