• цена на струјата

Бектеши уверува дека треба да бидеме спокојни за цената на струјата

Министерот за економија Крешник Бектеши во емисијата 24 анализа изјави сите граѓани да бидат мирни и спокојни за цената на струјата и дека Владата се грижи. Тој посочи дека ќе има 24 часа снабдување со електрична енергија и редовно снабдување со топлинска енергија во Скопје до крајот на грејната сезона. Но, Бектеши рече дека Владата …

Бектеши уверува дека треба да бидеме спокојни за цената на струјата Read More »