• бучковски

Бучковски: Тајната на успехот на Заев е во неговиот карактер и неговата „несовршеност“, но, пред се, неговата храброст

Зоран Заев е најдобриот претседател што го имал СДСМ во изминативе 30 години, вели во изјава за Фокус поранешниот лидер на СДСМ и премиер Владо Бучковски. -Заев е најзаслужен за враќањето на СДСМ на власт, по 10 тешки опозициски години. Тој е најзаслужен за влезот на Северна Македонија во НАТО. Тајната на неговиот успех е …

Бучковски: Тајната на успехот на Заев е во неговиот карактер и неговата „несовршеност“, но, пред се, неговата храброст Read More »