• британски сој

Постојат индикации дека во Србија пристигнал бразилскиот вирус: Многу млади се на респиратори

Директорката на ковид болницата во Батајница, Татјана Аџиќ Вукичевиќ, утрово изјави дека е забележано мало намалување на бројот на пациенти и дека во моментов во таа установа се лекуваат 825 пациенти (на 30 марти мало 915). Аџиќ Вукичевиќ изјави за РТС дека во претходниот период имало 80 до 90 приеми во болница дневно, а сега …

Постојат индикации дека во Србија пристигнал бразилскиот вирус: Многу млади се на респиратори Read More »