• боја

ФОТО | Сите нијанси на розова во орманот на Блер Иди: Мерилин Монро ја овековечи во филмот „Мажите повеќе сакаат русокоси“

Нема да верувате колку нијанси на розова боја постојат – точно 150 потврдени. Од нежната, пастелно розова боја, која се поврзува со девственоста, до заводливата розова, која во комбинација со црната боја, Мерилин Монро ја овековечи во филмот „Мажите повеќе сакаат русокоси“.   View this post on Instagram   A post shared by ОПГ ПРО …

ФОТО | Сите нијанси на розова во орманот на Блер Иди: Мерилин Монро ја овековечи во филмот „Мажите повеќе сакаат русокоси“ Read More »