Tag : бјелица

Вести Регион

Драматична приказна на фамилија од Гуча која за МАЛКУ ЌЕ НАСТРАДАЛА во поплавите

Слободен печат
Не разбирајќи ја сериозноста на ситуацијата која се заканувала на неговата фамилија, Драган Милинковиќ од Гуча, чија куќа се наоѓа на десетина метри од Бјелица,...