18 C
Скопје

Tag : Билјана Ѓонеска

Вести Култура

ВИДЕО | Ѓонеска: Првиот фестивал на науки и уметности ќе се занимава со проблематичната употреба на интернет

Првото издание на Интернационален фестивал на наука и уметности ќе се одржи онлајн во среда (28 април). Темата е „Проблематичната употреба на интернет“. „Ќе се говори не...