20 C
Скопје

Tag : безбедност на храна

Вести Свет

Мери Кени од ФАО: Во време на пандемијата, секој мораше да се прилагоди за да осигури безбедна храна

Слободен печат
Ковид-19 влијаеше на начинот на снабдување, тргување и купување на храната, што носи нови или различни ризици кои треба да се земат предвид за да...