Против селективни забрани, зошто бодибилдингот и фитнесот не се со ист критериум?

На 9 април 2021 година по барање на Боди Билдинг и Фитнес федерацијата на Р. Македонија се одржа работен состанок помеѓу Комисијата за работа во услови на пандемија при ББФФМ во состав: М-р. Ирена Митровска, М-р. Мартин Видоевски, како членови на комисијата и Бобан Ѓороски како Претседател на Комисијата и Федерацијата, од една страна и …

Против селективни забрани, зошто бодибилдингот и фитнесот не се со ист критериум? Read More »