Tag : баздикин

Вести Македонија

Заштитата на слободите и правата главен фокус на средбата на Мурати со Баздикин

Слободен печат
Остварување на улогата на Уставниот Суд на Република Северна Македонија, заштитата на слободите и правата, предизвиците со кој се соочуваа овој суд и активностите кои...