Tag : атт

Вести Економија

Во САД најголем долг има AT&T!

Слободен печат
Во првите три месеци од 2019 година вкупно јавниот долг на САД достигна рекордни 70 илјади милијарди. Од нив, сума од 9 илјади милијарди се...
Вести Економија

Дали и натаму ќе гледаме Game of Thrones во Македонија?

Слободен печат
Во американскиот телекомуникациски оператор „AT&T“ интерно се разговара за продажба на европскиот огранок на „HBO“ во обид да го намали долгот од 170 милијарди долари....