Tag : арнериќ

Вести Македонија Слајдер Утрински Брифинг

Илиев за УБ: Арнериќ беше голема глумица и професионалец кој што сака да работи

Слободен печат
Со Неда Арнериќ се сретнав пред три месеци. Таа беше во Битола. Заврши претставата во која играше, и го подадов цвеќето на Неда. Не ме...
Магазин Филм и ТВ

Неда Арнериќ и Диме Илиев од „Исправи се Делфина” се сретнаа по 20 години во Битола

МИА Агенција
Македонскиот актер Диме Илиев и српската актерка Неда Арнериќ, познати по своите улоги во легендарниот филм „Исправи се Делфина“, по 20 години се сретнаа повторно...