• апис

АПИС и здружението „Сакам да работам“: Министерството за финансии остана глуво на нашите апели

Министерството за финансии остана глуво на нашите апели и ги достави измените на Законот за организирање игри на среќа во Собранието на Република Северна Македонија. Во услови на тешки економски последици од корона кризата со предложените измени се предвидува затворање на автомат клубовите и спортските обложувалници и отпуштање на речиси 10 илјади вработени. Државата ќе …

АПИС и здружението „Сакам да работам“: Министерството за финансии остана глуво на нашите апели Read More »