• алијанц арена

УЕФА рече НЕ за поддршка на ЛГБТИ заедницата, стадионот во Минхен нема да биде во боите на виножитото

УЕФА и забрани на Германија да го „обои“ стадионот во Минхен во боите на виножитото како знак на поддршка на ЛГБТИ заедницата за време на ЕП. Тоа требаше да се случи за време на утрешниот натпревар помеѓу Германија и Унгарија. Градските власти во Минхен претходно одлучија да го обојат стадионот во Минхен во боите на …

УЕФА рече НЕ за поддршка на ЛГБТИ заедницата, стадионот во Минхен нема да биде во боите на виножитото Read More »