Tag : алгоритам

Вести Скопје

ДЗСИ нема ингеренции да контролира дали се почитува алгоритамот и бројот на патници во градскиот превоз

Слободен печат
На новинарско прашање за тоа дали се спроведуваат контроли во градскиот превоз каде не се почитува посебниот протокол, директорката на ДЗСИ Ирина Сотирова-Бухова, како и...