• акушер

Што прави денеска: Доктор Адела Стефанија, спец. гинеколог-акушер

Доктор Адела Стефанија спец. гинеколог-акушер во Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство, секојдневно е активен учесник во моментите на најголемата радост на мајката кога за првпат ќе го здогледа живо и здраво своето новородено бебе. Пациентките за неа велат дека им е секогаш достапна и дека нејзината ведрина ги опушта и им дава верба дека …

Што прави денеска: Доктор Адела Стефанија, спец. гинеколог-акушер Read More »