• Агрегатор

ВИДЕОАНКЕТА | Ги прашавме водителите има ли предизвик во поткастот?

Поткастот како медиум, во последно време, стана најпоpлуларниот начин за изразување меѓу водителите. Истовремено расте и бројот на публика на поткастите, луѓето се навикнаа и сакаат да се информираат преку овој формат, сакаат да слушаат и гледаат поткасти, велат водителите на поткаст. „Слободен печат“ ги праша македонските водители на поткаст од каде поривот за тоа …

ВИДЕОАНКЕТА | Ги прашавме водителите има ли предизвик во поткастот? Read More »