• „АД „Пошта“

Макрадули: Ќе продолжиме да работиме посветено, вработените не треба да бидат загрижени за исплатата на плати

На денешниот состанок ги уверивме двата синдикати дека како Управен одбор ќе продолжиме да работиме посветеново за добробит на сите. Ги уверивме дека не треба да бидат загрижени за финансиската стабилност за испплата на плати. Денеска уште утрово, во законски рок, како што е предвидено, беше исплатена платата за сите 2400 вработени, истакна на денешната …

Макрадули: Ќе продолжиме да работиме посветено, вработените не треба да бидат загрижени за исплатата на плати Read More »