Tag : абц

Останатo Слајдер Спорт

За едни шахот е расистички, според Карпов ова е „период на тотално лудило“!

Слободен печат
Џон Адамс, економист кој пред пет години ја претставуваше шаховската федерација на Австралија во текот на минатата седмица бил контактиран од радиостаницата на Австралиската радиодифузна...