• 10 минути

Амбер Херд ќе глуми во Аквамен 2, но помалку од 10 минути

Амбер Херд ќе глуми помалку од 10 минути во Аквамен 2. Одлуката ја донеле продуцентите откако беше покрената петиција таа да се исфрли од актерската екипа, објави филмската критичарка Грејс Рендолф. Петицијата ја потпишаа повеќе од два милиони луѓе. Таа во првиот дел ја играше принцезата Мера. Џин Ларсон, која ја покрена петицијата, рече дека …

Амбер Херд ќе глуми во Аквамен 2, но помалку од 10 минути Read More »