• 007

Аpple TV+ подготвува документарец за историјата на музиката во филмовите за Џејмс Бонд

Во изминатиов период, Аpple TV+ забележа огромен успех со голем број продуцирани документарни филмови и проекти фокусирани на музичката индустрија. Според сајтот „Deadline“, следниот предизвик на стриминг платформата е документарен филм чија цел ќе биде истражување на извонредната шест-децениска историја и почетоците на музиката во една од најголемите филмски франшизи некогаш – Џејмс Бонд. EXCLUSIVE: …

Аpple TV+ подготвува документарец за историјата на музиката во филмовите за Џејмс Бонд Read More »