• срби

ВИДЕО l Срби играа фудбал додека чекаа да ја поминат границата со Македонија

Деновиве има огромна гужва на границите особено кон Грција,  најпосакуваната дестинација  каде Србите најчесто одат на одмор. Но сега е побавно да се стигне затоа што има бесконечни колони пред секоја граница, пишува  порталot Ноизз. Така, чекајќи на границата со Северна Македонија неколку часа, снаодливите Срби сфатија како побрзо да им помине времето. На социјалната …

ВИДЕО l Срби играа фудбал додека чекаа да ја поминат границата со Македонија Read More »