• ненад јовановиќ

Јовановиќ: СДСМ во моментов е олицетворен во Зоран Заев

Олицетворение на СДСМ во моментов е персонификацијата во Зоран Заев, изјави вечерва аналитичарот Ненад Јовановиќ во гостување на Канал 5. „Очигледно е дека на тие две маси за преговори го протежира Ковачевски. Јас лично немам никаков анимозитет на персонална база. Многу ми е важен магистралниот пат, во кој ќе се движи политиката на партијата, рече …

Јовановиќ: СДСМ во моментов е олицетворен во Зоран Заев Read More »