• Клиника

Клиничката болница Жан Митрев ги демантира информациите за продажба на клиниката

Клиничката болница Жан Митрев целосно ги демантира информациите пласирани во медиумите за продажба на клиниката на извесен бизнисмен од Република Албанија. -Шпекулативните, нарачани и тенденциозни објави за продажба на Клиниката Жан Митрев, имаат јасна интенција, но укажуваме дека под никаков притисок Клиниката нема да биде ставена на продажба. Официјален и единствен сопственик е д-р Жан …

Клиничката болница Жан Митрев ги демантира информациите за продажба на клиниката Read More »