Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

курсна листа, евро
Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.5340 денари, а американскиот долар чини 50.7581 денари. Британската фунта изнесува 71.4847 денари

Видео на денот