Јовановска: Старо Нагорочине успешно се справува со коронавирусот

Старо Нагорочине, имајќи предвид дека се наоѓаме многу блиску до Куманово, успешно се справува со коронавирусот, изјави за „Утрински брифинг“ на „Слободна ТВ“, градоначалничката на Старо Нагоричане, Жаклина Јовановска.

Таа истакна дека досега нема прекшување на полицискиот час.

-Земјоделците ги почитуваат уредбите. Од тој аспект немаме прекршување на мерките. Граѓаните сериозно си ги сфаќаат мерките и до сега немаме ниту едно прекршување на полицискиот час, изјави Јовановска.

Видео на денот