ИНТЕРВЈУ на Христијан Мицкоски за „Слободен печат“

Во интервју за „Слободен печат“ лидерот на ВМРО-ДПМНЕ говори за причините на недобивање датум за преговори и за начините како во земјата да завладее правото.

Видео на денот