ФОТО | Пожар на „Пластичарска“, улицата затворена за сообраќај

Голем пожар зафати објект на „Пластичарска“ во Скопје. Полицијата го затвори делот од скопскиот булевар „Никола Карев“ на потегот кон Бит Пазар каде што работат голем број на комерцијални објекти.

На терен се излезени МВР и противпожарната бригада.

Видео на денот