Дел од Општина Гази Баба денеска без вода

Фото: Архива на „Слободен печат“

Без вода денеска од 9.20 часот се корисниците од улиците „Димче Милошевски“, „Боривое Милошевски“, „Зендел Џемаил“, „Вера Радосавјевиќ“ и ЈП „Лајка“ во Општина Гази Баба.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради двоење во шахта на на улицата „Димче Милошевски“ бр. 84.

Корисниците ќе бидат без вода сѐ до санирање на дефектот.

Видео на денот