Виц на денот: Глупост

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Дедото му вика на зетот:
– Е па зете, сега откако се ожени гледај да не правиш веќе глупости.
– Нема, оваа ми беше последна.

Видео на денот