• зимување

Се потрошија сите 100 илјади ваучери за зимување во Србија

Поделени се сите 100.000 ваучери за субвенциониран зимски одмор во Србија во вредност од 10.000 динари, изјави денеска за Танјуг, Зоран Ѓорѓевиќ, в.д. генерален директор на Поштата на Србија. Како што наведе, Владата на Србија со оваа одлука го одредила вистинското време и вистинската сума. „Мислам дека ќе биде добро за нашиот туризам, но и …

Се потрошија сите 100 илјади ваучери за зимување во Србија Read More »