Tag : женски фудбал

Спорт Фудбал

ФФМ: Петгодишна стратегија за развој на женскиот фудбал

Слободен печат
Фудбалската Федерација на Македонија со одлука на Управниот Одбор, започнува процес на изработка на специјализирана стратегија за развој на женскиот фудбал. Преку овој процес, кој...
Спорт Фудбал

ФФМ: Гласајте за најдобрите во македонскиот фудбал!

Слободен печат
И оваа година Фудбалската Федерација на Македонија го организира традиционалниот гала настан, најдобрите во македонскиот фудбал за сезона 2018/19. Со цел да дадете свој придонес...