8 C
Скопје

Tag : железничка зграда

Вести Скопје

Богдановиќ: Го враќаме во функција некогашното кино во Железничката зграда

Слободен печат
Во рамките на проектот „Активни простори на заедницата за граѓански промени“, Општина Центар во соработка со Заедницата на станари-сопственици на таканаречената Железничка зграда на ул....