• здравко кривокапиќ

Кривокапиќ: Ја споделувам мојата тага со граѓаните на Северна Македонија и Бугарија

Премиерот на Црна Гора Здравко Кривокапиќ денеска изјави дека споделува огромна тага со премиерите и граѓаните на Северна Македонија и Бугарија поради автобуската несреќа кај Софија во која загинаа 46 лица, главно патници од Северна Македонија. – Затекнат сум од трагичната вест дека недалеку од Софија се случи тешка сообраќајна несреќа во која загинаа најмалку …

Кривокапиќ: Ја споделувам мојата тага со граѓаните на Северна Македонија и Бугарија Read More »