1 C
Скопје

Tag : Западна Австралија

Вести Свет Слајдер

Казната за неносење маска на аеродром во Западна Австралија е колку еднособен стан во Скопје

И.И.
Секој што нема да носи маска на аеродром во Западна Австралија, ќе плати казна до 50.000 австралиски долари (32.000 евра), како дел од новите, драстични...