Заев: Нема збор за утеха на родителите чии деца загинаа, ниту пак за сите граѓани на Косово

Премиерот Зоран Заев, во свое име и во име на Владата на Северна Македонија изрази жалење за ужасната трагедија која се случи во Косово. – Нема збор за утеха на родителите чии деца загинаа, ниту пак за сите граѓани на Косово кои се завија во црнина од изгубените животи. Заедно сме во жалењето со нашите …

Заев: Нема збор за утеха на родителите чии деца загинаа, ниту пак за сите граѓани на Косово Read More »