• whitesnake

„Whitesnake“ го претставија албумот со најубавите љубовни песни

„Love Songs“ содржи и 3 досега необјавени песни… Неколку месеци по објавувањето на изданието „The Rock Album”, рок легендите „Whitesnake“ го претставија албумот „Love Songs“ – компилацијата, односно вториот наслов од серијата изданија „Red, White and Blues Trilogy”. Ова е нова колекција организирана според музичките теми, која опфаќа повеќе од три децении кариера – преку …

„Whitesnake“ го претставија албумот со најубавите љубовни песни Read More »