• внуки

Внуките на принцезата Дијана за никогаш непрежалената тетка: Никој не знаеше дека таа ни ги спаси животите!

Внуките близначки на никогаш непрежалената тетка ја отворија својата душа во едно од ретките интервјуа во својот живот, бидејќи досега тие буквално живееа подалеку од рефлекторите. Внуките на принцезата Дијана, 28-годишните Амелиа и Елиза Спенсер се најдоа на насловната страница на британскиот магазин „Татлер“, а во интервјуто зборуваат за својата тетка, никогаш непрежалената сестра на …

Внуките на принцезата Дијана за никогаш непрежалената тетка: Никој не знаеше дека таа ни ги спаси животите! Read More »