Tag : унгарски спектрум

Вести Македонија

Унгарски спектрум: Груевски може да се врати од „егзил“

Слободен печат
Развојот на настаните во Северна Македонија дава сигнали дека е можно поранешниот премиер Никола Груевски да се врати дома од „егзилот“ во Унгарија, анализира Унгарски...