• тито гачанин

Босанскиот наркобос Гачанин е ослободен, но никој не знае каде е сега

Шефот на моќниот нарко картел Един Гачанин Тито (40) е ослободен, пишуваат холандските медиуми. Гачанин е шеф на картелот Тито и Дино, кој работи во Дубаи, а инаку е од Босна и Херцеговина. Гачанин има и холандско државјанство. Тој беше уапсен во Дубаи во огромна меѓународна операција со кодно име „Пустинска светлина“. Холандија побара негова …

Босанскиот наркобос Гачанин е ослободен, но никој не знае каде е сега Read More »