• тц бисер

Манијак влегол во стан на скопјанка кај „Бисер“ во Аеродром, жената раскажа за „блиската средба“

Драматична и трауматична „средба“ со перверзен маж имала жителка на скопската населба Аеродром. Таа за „Слободен печат“ раскажува дека мажот се качил на нејзината тераса на приземјето од зградата во која живее, по ја отворил вратата од терасата, влегол во нејзиниот стан и почнал да се самозадоволува. „Вторник, 28ми декември, бев сама во мојот стан …

Манијак влегол во стан на скопјанка кај „Бисер“ во Аеродром, жената раскажа за „блиската средба“ Read More »