• таблети

Малолетник со нож ограбил аптека во Скопје

На 23 мај, дете на возраст од 14 години, влегло во аптека на булеварот „Крсте Петков Мисирков“ во Скопје и од вработената побарало да му даде таблети „дијазепам“. Кога вработената му кажала дека таблетите не се издаваат без лекарски рецепт, тој преминал од другата страна на пултот и ѝ се заканил со нож. Потоа ја …

Малолетник со нож ограбил аптека во Скопје Read More »