Tag : сириска власт

Вести Свет

ВАРВАРСКИТЕ МЕТОДИ НА СИРИСКАТА ВЛАДА: Војската на 72 начини ги мачела затворениците ширум Сирија

Слободен печат
Сириските власти убиле повеќе од 14.000 луѓе со распнување, вадење на нивните очи и силување за време на бруталната граѓанска војна во земјата, стои во...