• рингишпил

ВИДЕО: Талибанци со пушки се забавуваа во „Луна парк“

Синоќа на социјалните мрежи се појави интересно и несекојдневно видео. Откако ја преземаа речиси цела територија на Авганистан, откако убиваа и малтретираа голем број на луѓе, откако започнаа да наметнуваат страв кај народот, талибанците решиле да се позабавуваат. 🇦🇫 #Afghanistan : les #talibans ont pris le contrôle d’un parc d’attractions à #Kaboul. (témoins) pic.twitter.com/BukACDf5v2 — …

ВИДЕО: Талибанци со пушки се забавуваа во „Луна парк“ Read More »