Tag : рејчел грин

Еспресо Мода

Новата Рејчел: Фризурата на Џенифер Анистон која би можела да ја надмине класиката од 90-те

Слободен печат
Ако за некоја фризура може да се каже дека одбележила едно десетлетие и станала класика, тогаш тоа е фризурата на Рејчел Грин, ликот што го...