• рамзан кадиров

ВИДЕО | Средба на Путин и Кадиров

Владимир Путин се сретна со чеченскиот лидер Рамзан Кадиров на разговори за војната во Украина. За време на средбата, Кадиров му рекол на рускиот лидер дека чеченските борци „успешно служат во зоната за специјални воени операции“ и „ги исполнуваат сите наредби“ до победата. Kadyrov met with Putin to tell him how great Chechnya republic is …

ВИДЕО | Средба на Путин и Кадиров Read More »